Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Stem Medical
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Diabet I - 45 zile
658 lei
Brand
Pachet Diabet Tip I - 45 zile
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pachet Diabet Tip I - 45 zile

Pret Catalog: 823 Ron;

Pret Depozit: 658 Ron;

Economisiti: 165 Ron!

Pachetul Diabet Tip I - 45 zile este special creat pentru imbunatatirea starii de sanatate a celor ce sufera de diabet tip I! Cele 3 produse de baza incluse in pachetul Diabet Tip I sunt suplimente alimentare revolutionare, cu o actiune impresionanta in imbunatatirea starii de sanatate, ajutand in special persoanele care sufera de diferite afectiuni mai grave, cum ar fi: Parkinson, Alzheimer, cancer, tumori, diabet, ciroza, probleme cardiovasculare, reumatism si nu numai.

Cum functioneaza? Organele umane ce sufera de diverse afectiuni se pot reface, isi pot recapata functiile pron cresterea numărului de celule stem adulte. Este dovedit clinic că prin folosirea celulelor stem adulte: se poate trata diabetul, se pot înnoi organele, chiar şi oasele, se pot forma glandele gastrice, se poate corecta vederea, se pot trata afecţiuni hepatice, miocardice precum şi leucemia.

Insa, una dintre cele mai importante probleme în domeniul celulelor stem, în zilele noastre, este înmulţirea acestora. Tocmai de aceea OLIMPIQ STEM XCELL 75% SL este un supliment alimentar SPECIAL CREAT PENTRU DIABET, unic pe piata, revolutionar, o descoperire de ultimă oră foarte importanta, deoarece este primul şi singurul stimulator natural al celulelor stem adulte, cu ajutorul caruia in decursul unei ore putem avea cu 75 % mai multe celule stem adulte, ajută la formarea celulelor stem adulte în măduva osoasă, ajută la trecerea celulelor stem adulte din sânge în ţesuturi, intăreşte diferitele funcţii ale sistemului imunitar. Cu cât există mai multe celule stem adulte în organism, cu atât starea de sănătate este mai bună!

FLAVIN 7 500 ml este un extras de fructe cu efecte fiziologice remarcabile, are un conţinut crescut de flavonoizi, polifenoli şi antioxidanti vegetali. Prin utilizarea sistematică diminuează acţiunea nocivă a radicalilor liberi ajunşi în organism sau formaţi la acest nivel, protejând în acest fel celulele şi asigură funcţionarea normală a acestora. În cazul bolilor constituite diminuează efectele adverse ale terapiei tradiţionale şi facilitează efectul benefic al acesteia.

Efectele GERMENILOR DE VARZA CREATA se manifesta la nivelul pancreasului prin ameliorarea procesului de sinteza a insulinei. Utilizarea sa in diabetul zaharat se datoreaza continutului in mangan, crom si alte elemente minerale. Este o sursa bogata de vitamine (A, B si C) si minerale Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn si Cr. Datorita continutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide si antioxidanti de natura vegetala.

Pachetul Diabet Tip I - 45 zile contine: Olimpiq StemXCell 75%, Flavin 7 500 ml, Germeni de Varza Creata 100 capsule. OFERTA SPECIALA! Doar acum: intregul pachet la pret de depozit – 658 RON, in loc de 823 RON. Puteti beneficia astfel de o REDUCERE de 165 RON si TRANSPORT GRATUIT!

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura